Egyéb szolgáltatások


SSL Tanúsítvány - CM Host

SSL Tanúsítványok.

Az e-kereskedelmi szolgáltatásokat (pl.: webáruházat, elektronikus kereskedelmi-, levelező rendszert) üzemeltető cégek számára az egyik legjobb eszköz a bizalom megszerzésére a biztonságos on-line kapcsolat (SSL) kialakítása. Az on-line vásárlásokban, pénzügyi tranzakciókban, regisztrációkban, levelezésben résztvevők alapvető igénye, hogy az adatfogadó biztosítsa Őket arról, hogy az általuk megadott információkhoz (név, jelszó, személyes adatok, bizalmas, illetve pénzügyi információk, levelek tartalma stb.) illetéktelenek ne férjenek hozzá. Nagyon fontos, hogy az SSL tanúsítvány nyilvántartásba vett hitelesítés-szolgáltatótól származzon, mert így egyértelműen megállapítható az oldal hitelessége és tulajdonosa!

Tovább

 

Webdesign - CM Design

Webdesign.

A CM Design cégcsoportunkhoz tartozó professzionális webdesign stúdió Veszprémben; olyan szolgáltatásokat nyújt, mint honlapkészítés és fejlesztés, webes alkalmazások fejlesztése, professzionális ecommerce, webáruház rendszerek, kereső optimalizálás, szoftverfejlesztés, grafikus tervezés.

Ha Ön komolyan gondolja internetes sikerét, a CM Design segíthet ezt elérni. Szép megjelenés, személyes odafigyelés, gyors reagálás, ügyintézés, mérhető eredmények.

 

 
Honlapkészítés, web design: CM DesignEl tud képzelni a mai világban egy komoly vállalkozást honlap nélkül? Mi nem!

Tovább
 

Foglalja le domain nevét most!

.hu, .co.hu, .co.uk, .com, .eu, .de, .es, .info, .me, .net, .org, .tv, .us